Sportul Studențesc la Campionatele Naționale de Dragonboat

Pe 19 august, la Bascov, în județul Argeș, vor avea loc Campionatele Naționale de Dragonboat, competiție organizată sub egida Federației Române de Kaiac-Canoe. Clubul Sportul Studențesc va participa la competițiile feminin, masculin și mixt, echipaje de câte 10 persoane. Proba Dragonboat a devenit una oficială și, mai mult, este extrem de populară pe întregul mapamond. În componența unei ambarcațiuni există și roluri precum toboșar sau cârmaci.

Tot la Bascov, în acest week-end, se vor desfășura și Campionatele Naționale masters, la care participă sportivi legitimați la Clubul Sportul Studențesc, atât în probele clasice, cât și la Dragonboat.

Secția de yachting s-a reunit și ea, la Eforie Nord, pentru Campionatele Naționale Dinghy, în timp ce secția de modelism atacă medaliile la Galați, la Campionatele Naționale de navomodele.

Mult succes tuturor!

Salbă de medalii pentru secția de modelism

În perioada 4-12 august, la Dej au avut loc Campionatele Naționale de aeromodelism.

Secția de modelism a Clubului Sportul Studențesc a înregistrat o serie de frumoase succese, care sunt enumerate mai jos:

Locuri I au obținut – Sebastian Zaharia (clasa F2A), Alin Istrate (F2A Vintage), Szabo Miklós (F2B0), Stanislav Kulachikin (F2D);

locul secund – Fodor Levente (F2B);
locul al treilea – Valeri Bezdovorni (F2B), Alin Istrate (F2D).

La echipe, Sportul Studențesc a câștigat competițiile de la clasele F2A, F2A Vintage, F2B și F2D.

Bilanțul Clubului Sportul Studențesc, la această competiție, numără 11 medalii, dintre care 8 de aur, una de argint și două de bronz.

În acest week-ebd, modeliștii noștri vor pleca spre Galați, acolo unde sunt programate Campionatele Naționale de navomodele.

Vlad Georgescu golgeter al Superligii Naționale

Federația Română de Polo pe Apă i-a decernat poloistului legitimat la Corona Sportul Studențesc, Vlad Georgescu, titlul de golgeter al Superligii Naționale, ediția 2017-2018.

Este a doua oară consecutiv când juniorul Vlad Georgescu este cel mai bun tunar al competiției interne. Vlad Georgescu a debutat, în această vară, și la Campionatul European de seniori, cu echipa națională a României.

Felicitări!

Baschetbalistele s-au oprit în sferturile de finală

Echipa feminină de baschet a Clubului Sportul Studențesc a participat, în perioada 4-5 august, în Piața Prefecturii din Tg. Jiu, la turneul final al Campionatului Național de baschet 3X3.
Echipa noastră a reușit calificarea până în faza sferturilor de finală, unde a fost eliminată de către Phoenix Constanța, cu scorul de 21-10.
În orice caz, performanța baschetbalistelor noastre este una lăudabilă, motiv pentru care le și felicităm!

Calificare în sferturile de finală la CN baschet 3X3

Echipa feminină de baschet a Clubului Sportul Studențesc participă, în perioada 4-5 august, la turneul final al Campionatului Național feminin de baschet 3X3. Competiția se dispută în Piața Prefecturii din Tg. Jiu. În faza grupelor, alb-negrele au reușit o victorie, 14-4 cu Olimpia CSU Brașov, după care echipa noastră a pierdut meciul contra celor de la Agronomia București, cu scorul de 17-11.

Sportul Studențesc a ocupat locul secund în clasamentul grupei, calificându-se în sferturile de finală. În play-off, formația noastră va întâlni astăzi, de la ora 18.50, Phoenix Constanța.

Mult succes!

Baschetbalistele la turneul final

Echipa feminină de baschet 3X3 a Clubului Sportul Studențesc va participa, în perioada 4-5 august, la turneul final al Campionatului Național.

Fetele noastre au participat la mai multe turnee preliminare, obținând, astfel, dreptul de a juca la turneul final. Adversarele fetelor noastre vor fi: Agronomia Bucuresti, CSU Stiinta Bucuresti, Phoenix Constanta, CSM Satu Mare, Rapid Bucuresti, FCC ICIM CSB Arad, Universitatea Cluj-Napoca, CSTB Olimpia CSU Brasov, CSU Alba Iulia, CSM Targoviste, ACS KSE Tg. Secuiesc.

Mult succes!