Baschetbalistele învinse la Brașov

Echipa feminină de baschet Sportul Studențesc a pierdut partida din Liga I, susținută în deplasare, pe terenul satelitului de la CST Bv Olimpia Brașov, cu scorul de 79-53.   Din formația noastră s-a remarcat coșgetera Claudia Ușurelu, autoare a 21 de puncte, dar și Maria Militaru.

Fetele noastre sunt junioare și debutante într-o competiție de asemenea anvergură.

Mult succes mai departe!

Hocheiștii au marcat 8 goluri la Gheorghieni

Echipa de hochei pe gheață Sportul Studențesc a susținut o etapă dublă în cadrul Campionatului Național de Seniori, la gheorghieni. Echipa locală, Progym, s-a impus în primul joc cu scorul de 25-5 (6-2, 10-2, 9-1). Gabriel Barbu și Paul Blase au marcat fiecare câte două goluri. Daniel Tănase a înscris un gol și a oferit două pase decisive coechipierilor săi, în timp ce Marius Haba și Dragoș Iordache au fost menționați cu câte o pasă de gol.

În meciul revanșă, a doua zi, harghitenii au câștigat cu 23-3 (4-0, 11-2, 8-1). Golurile alb-negrilor au fost reușite de Marius Haba, Robert Iordan și Dragoș Iordache. Ca pasatori au fost menționați în raportul de arbitraj Daniel Tănase și Paul Blase.

Sportul Studențesc se află pe locul 6, ultimul, în clasament, fără puncte.

Dublă victorie pentru poloiști

Echipa de polo Corona Sportul Studențesc a obținut o victorie în etapa dublă a Superligii Naționale. În Bazinul Olimpic din Brașov, formația noastră a depășit AMEFA Arad. În primul meci, caschetele studențești au câștigat cu 18-9 (2-1, 8-4, 4-1, 4-3), golurile fiind înscrise de Vlad Georgescu și Nicolae Oanță câte 5, Josip Jerkovic 4, Alexandru Albu 3 și Domagoj Jajcinovic.

În jocul revanșă, Corona Sportul Studențesc s-a impus cu 15-7 (3-2, 4-2, 4-3, 4-0). Golurile au purtat semnăturile următorilor poloiști: Jerkovic 5, Oanță 4, Georgescu și Bota câte 2, Albu și Lutescu câte unul.

După patru etape, Corona Sportul Studențesc are 21 de puncte și se află pe locul 3 în clasament.

Felicitări!

 

Program Sportul Studențesc în această săptămână

Echipele și sportivii Clubului Sportul Studențesc vor avea, pe agendă, următoarele evenimente, pe parcursul acestei săptămâni:

• Karate, Venice Cup (Italia), 18 noiembrie;

 

• karate, Robert Minea stagiu de pregătire în Japonia;

 

• Baschet, turneu U13 feminin, Campionatul Național, la Craiova;

 

• Baschet, Sportul Studențesc – Olimpia Brașov, Liga I, Sala C.N. “Grigore Moisil” din Brașov, 18 noiembrie – ora 14:00;

 

• Polo, Corona Sportul Studențesc – AMEFA Arad, Superliga națională, Bazinul Municipal Brașov, 18 noiembrie ora 19.00 | 19 noiembrie ora 10.30;

 

• Hochei pe gheață, Progym Gheorghieni – Sportul Studențesc, Patinoarul Gheorghieni, 18 noiembrie ora 18.30 | 19 noiembrie ora 11.30

 

Mult succes tuturor! 

Medalii pentru secția de badminton

Secția de badminton a Clubului Sportul Studențesc a participat, în perioada 10-12 noiembrie, la Galați, la Campionatele Naționale individuale de badminton pentru seniori.

La simplu feminin, Luiza Milu a ajuns în semifinale, fază în care s-au notat prezențe alb-negre și în proba de dublu feminin. Ioana Grecea, pe o jumătate de tablou, alături de o coechipieră de la altă instituție sportivă, dar și tandemul Luiza Milu-Loredana Lungu.

De asemenea, în cvartetul de ași s-a ajuns și la dublu masculin, grație echipei alcătuite din Mihai Grosu și George Constantinescu.

În total, Sportul Studențesc a cucerit, la Campionatele Naționale individuale de badminton pentru seniori, patru medalii de bronz.

Echipa de baschet a susținut un nou meci

Echipa feminină de baschet a Clubului Sportul Studențesc a susținut un nou meci în Liga I la senioare, în deplasare cu UPM BC Sirius II Tg. Mureș. Formația noastră a fost învinsă cu scorul de 70-49, însă la capitolul experiență, episodul mureșean este important pentru sportivele echipate în alb și negru.

Formația noastră are trei puncte în clasament și ocupă, momentan, locul 4 dintr-un total de 6 concurente.

Mult succes mai departe!