Aur pentru Ioana Grecea

La Oviedo, în Spania, s-a desfășurat o etapă a Circuitului European de badminton pentru juniori.

La proba de dublu feminin, Ioana Grecea, legitimată la Clubul Sportul Studențesc, în pereche cu Maria Duțu, a reușit să câștige competiția.

Ioana Grecea, una dintre sportivele reprezentative ale Clubului, s-a calificat până în sferturile de finală ale tabloului de simplu feminin, la Oviedo. În competiția din Peninsula Iberică, Ioana Grecea a avut-o alături pe antrenoarea Daniela Maleș care are norma de bază la Clubul Sportul Studențesc, de asemenea. 

Felicitări pentru prestații și mult succes mai departe!

 

Rezultate bune pentru echipele de baschet

Echipele de baschet ale Clubului Sportul Studențesc au obținut rezultate bune în acest week-end. În campionatele municipale, activitatea noastră poate fi contabilizată astfel:

Sportul Studențesc – Olimpia 4 31-17 minibaschet feminin

Sportul Studențesc – BC Slam 51-17 junioare III

Sportul Studențesc – Olimpia 29-39 babybaschet

În Liga I, echipa de senioare Sportul Studențesc a jucat la Tg. Secuiesc, în grupa semifinală, pierzând cu scorul de 72-34 în fața localnicei KSE.

Mult succes mai departe!

Locul 4 la Cupa Europei pentru poloiști

Echipa națională de polo a României a ocupat locul secund la turneul amical Cupa Europei, desfășurat la Kecskemet, în Ungaria.  Formația noastră a învins Franța cu scorul de 74, după care a cedat în fața Ungariei cu 9-7. În penultimul meci, cel care ne-a confirmat poziția a doua, am remizat, 5-5, cu Georgia. Apoi, poloiștii noștri au fost învinși de Spania cu 10-4, terminând astfel pe locul al patrulea în serie, echivalentul ratării accederii la turneul final al competiției continentale.  

Din lotul tricolor, deplasat la această competiție, au făcut parte și doi jucători legitimați la Corona Sportul Studențesc: Vlad Georgescu și Nicolae Oanță. Ei au evoluat în toate cele patru partide, iar Oanță a marcat un gol contra Georgiei.

Felicitări!

Hocheiștii au încheiat sezonul regulat

Echipa de hochei pe gheață a Clubului Sportul Studențesc a încheiat sezonul regulat în acest week-end în care a susținut o dublă la Patinoarul Olimpic din Brașov, împotriva puternicei Corona Brașov.

Formația noastră a cedat cu scorurile de 12-2, respectiv 19-2.

Sportul Studențesc, antrenată de către Ioan Martin, a încheiat pe ultima poziție a clasamentului. Băieții noștri vor juca în seria pentru locurile 5-6, la Galați, contra localnicei CSM Dunărea, după sistemul cel mai bun din trei jocuri.

Goluri studențești la națională

Echipa națională de polo pe apă a României a susținut, la Oradea, o partidă în cadrul Ligii Mondiale, împotriva Serbiei. Tricolorii au pierdut cu scorul de 14-7, însă satisfacția noastră majoră a fost că, pe lista marcatorilor s-au regăsit doi purtători ai caschetei Corona Sportul Studențesc. Vlad Georgescu și Nicolae Oanță au marcat fiecare câte un gol.

România se află pe ultimul loc al puternicei grupe de Liga Campionilor, fără nici un punct. Ultimul meci al campaniei va avea loc pe teren propriu, cu Muntenegru, pe 10 aprilie. 

Trei victorii pentru baschetbalistele noastre

Echipa feminină de baschet U13 Sportul Studențesc a debutat în turneul semifinal al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. Patrulaterul de la Sf. Gheorghe, de la Liceul ”Kelemen Miklós”, a adus trei victorii din tot atâtea posibile pentru fetele noastre. Rezultatele au fost următoarele:

- 68-26 cu CSS Sf. Gheorghe;

- 50-32 cu CSS 5 București;

- 76-40 cu CSS Gloria Arad.

Sportul Studențesc conduce cu 6 puncte și are prima șansă la calificarea în faza următoare.

Felicitări!